Volkswagen CC – prima imagine teaser a conceptului care prefigurează următoarea generaţie

4 years ago by in Volkswagen

Volkswagen a publicat primele schiţe ale conceptului CC, programat să debuteze în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Acesta prefigurează viitoarea generaţie a acestui model.

Volkswagen CC - prima imagine teaser a conceptului care prefigurează următoarea generaţie - Poza 1

Volkswagen CC va primi o nouă generaţie în viitorul apropiat. Până atunci, nemţii au prezentat două schiţe ale conceptului CC care prefigurează design-ul acestui model. În cadrul Salonului Auto de la Geneva, Volkswagen va prezenta în premieră mondială conceptul CC. Acesta este bazat pe platforma MQB a noii generaţii Passat şi preia o bună parte din tehnologiile şi motorizările lansate deja pe cea de-a opta generaţie a modelului german de clasă medie. Modelul CC a renunţat la numele Passat odată cu facelift-ul, iar următoarea generaţie a acestuia va păstra această tradiţie, cu toate că legăturile tehnice cu Passat vor rămâne strânse.

Noua generaţie a lui Volkswagen CC este aşteptată să debuteze în 2017, spun englezii de la Auto Express. Încă din schiţele oficiale, putem remarca un profil inspirat de cel al coupe-urilor, o caroserie cu design atletic şi blocuri optice LED cu o formă cât mai subţire. Bosajele roţilor sunt umflate intenţionat pentru a asigura un design mai agresiv pentru caroseria modelului CC.

Profilul viitorului concept prezintă o linie puternică care uneşte aripile frontale de cele posterioare şi completează silueta de coupe cu patru uşi pe care au încercat-o designerii. Posteriorul este rotunjit şi prezintă o parte din liniile pe care le afişează noua generaţie a lui Passat, dar într-o variantă mai alungită.

Via AutoExpress & http://www.automarket.ro/

UA-38790694-1