Škoda Superb Facelift este aproape de lansarea oficială

6 years ago by in Skoda

Vârful de gamă Škoda primește câteva retușuri la jumătatea ciclului de viață. Versiunile Superb sunt împrospătate cu noi elemente de stil și tehnologice. Lansarea are loc la Shanghai pe 19 aprilie.

 

Škoda a decis să actualizeze și modelul etalon al gamei sale. Astfel și Superb intră în rând cu noile tendințe de design ale mărcii cehe, care dau în primul rând un puternic suflu de modernitate. Chiar dacă mai sunt două săptămâni până la lansarea oficială, astăzi suntem în măsură să prezentăm primele imagini ale versiunilor restilizate sedan și combi.

Schimbările aplicate vârfului de gamă Superb sunt destul de consistente și au vizat aproape fiecare capitol în parte.

Partea frontală preia de la Rapid și noua generație Octavia priza de aer centrală, grila motor cu lamele și proiectoarele de ceață angulare. Farurile primesc tehnologie xenon și becuri LED pentru iluminare diurnă. Conturul blocurilor optice suferă câteva schimbări ce conferă un plus de maturitate modelului de top de la Škoda.

Emblema cu săgeata înaripată urcă de pe calandru pe nervura centrală a capotei, mărginită de ornamentul cromat ce îmbrățișează grila motor.

Stiliștii din echipa lui Joseph Kaban au dat secțiunii spate o amprentă distinctă, care cu siguranță va fi pe placul viitorilor clienți. Noile blocuri optice reflectă un caracter solid și modern, în ton cu liniile generale ale mașinii. Teșite în dreptul portbagajului, desenul lămpilor spate amintește de ideile care au guvernat ultimele modele premium Audi.

Pentru interior au fost destinate câteva modificări la nivel de echipamente. Superb Facelift va beneficia de un pavilion vitrat cu dimensiuni mărite, tehnologia de parcare automată și un nou sistem multimedia cu harddisk cu o capacitate de 30 GB.

Gama de motoare primește cadou sistemul start & stop ce diminuează consumul în regim urban cu până la 5%.

Versiunea de bază este o unitate pe benzină 1.4 TSI de 125 cai putere. Iubitorii de modele diesel vor putea alege între propulsoarele 2.0 TDI de 140 și 170 cai putere, acompaniate de economicul 1.6 TDI de 105 cai putere.

via : http://www.autopassione.ro/

UA-38790694-1