Skoda Rapid Spaceback, a doua versiune de caroserie a modelului ceh

6 years ago by in Skoda

Skoda Rapid Spaceback, a doua versiune de caroserie a modelului ceh - Poza 2

Skoda a prezentat primele imagini oficiale ale noii versiuni de caroserie a lui Rapid. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt.
Skoda Rapid Spaceback este noul membru în portofoliul constructorului din Mlada Boleslav. Versiunea de serie va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt. Din primele informaţii publicate de reprezentanţii constructorului ceh, versiunea Spaceback a lui Rapid este cu 180 milimetri mai scurtă decât berlina, cu toate că are un ampatament la fel de mare ca aceasta. Mai mult decât atât, cehii spun că modelul şi-a păstrat spaţiul destinat pasagerilor, în ciuda dimensiunilor reduse.

Odată cu scurtarea caroseriei, portbagajul lui Rapid s-a micşorat, versiunea Spaceback având un portbagaj de 415 litri în configuraţia cu cinci locuri, respectiv 1.380 litri prin plierea banchetei spate. Berlina din gama Rapid oferă un portbagaj de 550 de litri, care poate să crească până la 1.490 litri prin plierea banchetei din spate. Lista de dotări opţionale include blocuri optice cu xenon, sistem de monitorizare a presiunii în pneuri, hill holder şi altele.

 

Lista de motorizări este preluată direct de la Rapid berlină, incluzând două diesel-uri şi patru motoare alimentate cu benzină. Entrylevel-ul este un 1.2 MPI de 75 CP, pe când vârful gamei livrează 122 CP. Diesel-urile oferă 90, respectiv 105 CP dintr-un 1.6 TDI CR. Skoda va oferi şi o versiune GreenLine a lui Rapid Spaceback, care va emite 99 de grame de CO2 pe kilometru şi va avea un consum mediu de 3.8 litri la sută.

Via : http://www.automarket.ro/stiri/skoda-rapid-spaceback-a-doua-versiune-de-caroserie-a-modelului-ceh-51974.html

 

 

Skoda Rapid Spaceback, a doua versiune de caroserie a modelului ceh - Poza 1

UA-38790694-1