Schimbare de look la Volkswagen: germanii modifică fontul din siglă

4 years ago by in Volkswagen

Schimbare de look la Volkswagen: germanii modifică fontul din siglă - Poza 1

Volkswagen a anunţat că va schimba forma textului regăsit pe toate materialele sale de promovare. Se va schimba şi fontul cuvintelor regăsite în interiorul sau exteriorul modelelor germane.

Volkswagen a simţit nevoia unei schimbări şi a decis să modifice fontul pe care îl asociam până acum cu identitatea brandului german. Forma textului care face parte din sigla Volkswagen va fi modificată pentru a deveni ceva mai dinamică.

Noul font se numeşte simplu Volkswagen Text şi îl va înlocui pe actualul Volkswagen Utopia. Oficialii germani susţin că vor renunţa astfel la literele ”geometrice” din trecute, în favoarea unora mai dinamice, mult mai contemporane. Volkswagen merge şi mai departe cu asocierile şi susţine că noul font este inspirat de designul distinct al maşinilor sale şi că va fi asociat tuturor materialelor legate de brandul german.

Xavier Chardon, directorul de marketing Volkswagen, a declarat că noul font a fost realizat de o agenţie de publicitate denumită MetaDesign şi că va fi folosit pe atât în interiorul cât şi în exteriorul maşinilor. De asemenea, el va fi prezent pe toate broşurile VW.

via http://www.automarket.ro/

UA-38790694-1