Noul Škoda Octavia RS – prima imagine înaintea debutului

6 years ago by in Skoda

Aceasta este noua generație Octavia RS. Așteptat să sosească în luna mai, limuzina sport vine cu un pachet ce include faruri și jante fumurii, un nou spoiler față. Motorul ar putea dezvolta peste 200 CP.

Škoda și-a trecut pe agenda de primăvară câteva debuturi importante. A treia generație Octavia va fi în centru atenției pentru următoarele patru luni, timp în care își vor face pe rând apariția modelul limuzină și combi, iar mai apoi este plănuită lansarea versiunii sport. Extrasă de pe configuratorul portalului mărcii cehe, aceasta este prima imagine cu noul Octavia RS.

După cum se observă, designerii Škoda mizează pe combinația dintre nuanța caroseriei și culoarea neagră a grilei bandourilor și oglinzilor laterale.

Pentru a accentua și mai mult contrastul oglinzile laterale și jantele sunt vopsite tot în negru.

Modificările aduse secțiunii frontale au vizat prizei centrale ce are acum o formă trapezoidală respectiv proiectoarele de ceață înlocuite cu lumini LED. Farurile cu sticlă fumurie completează un exterior destul de discret în ceea ce privește pachetul de elemente sportive.

Etrierele roșii se remarcă cu ușurință în spatele jantelor din aliaj, în timp ce spatele mașinii este pus în evidență de eleronul fixat pe capacul portbagajului.

Octavia RS III va beneficia de un șasiu sportiv, suspensii recalibrate și o gardă la sol micșorată cu câțiva milimetri. Interiorul va fi înzestrat cu scaune și volan sport.

Capitolul motorizare ar putea bifa o premieră prin intermediul unui propulsor 2.0 TSI ce ar putea genera 211 cai putere. Spre diferență de Fabia RS, fratele său mai mare va putea oferi clientului posibilitatea să aleagă între o cutie manuală și una automată cu dublu ambreiaj.

 

via : http://www.autopassione.ro

UA-38790694-1