Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond vor lansa o nouă emisiune auto în 2016

3 years ago by in Auto

Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond vor reface echipa în cadrul unei noi emisiuni auto ce va fi găzduită, cel mai probabil, de canalul american Netflix.

Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond vor lansa o nouă emisiune auto în 2016 - Poza 1

Clarkson, May și Hammond se vor întoarce pe ecranele tv. Cei trei vor reface echipa devenită celebră datorită emisiunii Top Gear de la BBC în cadrul unei noi producții tv ce va avea ca principal subiect lumea auto. Jeremy Clarkson a confirmat revenirea într-un editorial publicat în ziarul britanic The Sunday Times. Anunțul oficial va fi făcut în următoarele săptămâni, dar nu este încă clar ce canal tv va susține noua producție. Surse apropiate celor trei prezentatori tv spun că noua emisiune va fi produsă cu ajutorul americanilor de la Netflix, un serviciu de streaming TV online. Echipa celor trei prezentatori va fi întregită și de Andy Wilman, fostul producător al emisiunii Top Gear.

Foștii prezentatori Top Gear au avut mai multe discuții legate de noua producție tv, iar printre canalele de televiziune care i-au curtat s-a numărat și ITV, principalul rival al celor de la BBC pe piața britanică. Însă, se pare că oferta venită de la Netflix a fost cea mai bună. Netflix a devenit celebru prin producerea unor seriale TV de succes ca House of Cards sau Orange is the New Black. Conform celor spuse de Clarkson în editorialul din Sunday Times, noua emisiune auto va debuta în luna martie a anului viitor.

Jeremy Clarkson a părăsit emisiunea care l-a făcut celebru, Top Gear, în urma unui scandal provocat de altercația pe care acesta a avut-o cu unul din membrii echipei. BBC a decis suspendarea și întreruperea colaborării cu Clarkson, iar colegii săi, James May și Richard Hammond au decis să îl urmeze. BBC a anunțat ulterior că noul prezentator al emisiunii Top Gear este Chris Evans, un celebru prezentator radio din Marea Britanie.

via http://www.automarket.ro/stiri/jeremy-clarkson-james-may-si-richard-hammond-vor-lansa-o-noua-emisiune-63749.html

UA-38790694-1