Azi a fost lansat MICHELIN Pilot Sport 4, noua generatie de anvelope pentru berline si masini sportive

3 years ago by in Auto, General

Michelin lansează pe piața românească noua generaţie de anvelope pentru berline și mașini sportive care oferă echilibrul perfect între plăcere și siguranţă. MICHELIN Pilot Sport 4 este disponibilă pe piața de înlocuire din Europa din ianuarie 2016.

Noua anvelopă de vară MICHELIN Pilot Sport 4 este concepută să răspundă așteptărilor exigente ale clienţilor care nu sunt dispuși să facă niciun fel de compromis și care își doresc să se bucure de experiența șofatului, în condiții de manevrabilitate și control excelente.
MICHELIN Pilot Sport4 este o anvelopă de top în ceea ce privește manevrabilitatea și siguranţa pentru această clasă, datorită tehnologiilor inovatoare dezvoltate pentru sporturile cu motor.

Noua anvelopă de vară MICHELINPilot Sport 4 constituie un exemplu excelent al implementării strategiei MICHELIN Total Performance, care presupune utilizarea de inovaţii și tehnologii avansate pentru optimizarea simultană a mai multor caracteristici de performanţă (de exemplu, manevrabilitatea pentru anvelope sportive). Anvelopa permite maximizarea mai multor caracteristici de performanţă, inclusiv rezistenţa la uzură, tracţiunea  și economia de carburant, rezultatul fiind o deplasare în condiții de confort și siguranță.

„Ca majoritatea șoferilor, vă bucurați de plăcerea condusului, iar această plăcere nu trebuie să afecteze nicio altă performanță, indiferent că e vorba de siguranţă sau longevitate! Astfel, noua anvelopă MICHELIN Pilot Sport 4, reprezintă o adevărată referință pentru anvelopele de
înaltă performanţă pentru vehicule sportive și berline,” afirmă Thierry Chiche, Executive VicePresident Passenger Car and Light Truck Product Line, Michelin.

novațiile tehnologice incluse în banda de rulare a noii anvelope constituie rezultatul experienţei Michelin în activitatea competițională, inclusiv Formula E. Această bandă de rulare se adaptează permanent la carosabil, grație interacțiunii dinamice dintre arhitectura anvelopei, profil și materiale, care contribuie la gestionarea optimă a suprafeței de contact.

MICHELIN Pilot Sport 4 oferă performanțe remarcabile, cu un înalt nivel de siguranţă și o manevrabilitate excelentă pe suprafeţe umede și uscate, la viteze ridicate.

 

 

Noua anvelopă MICHELIN Pilot Sport 4 este disponbilă în 19 dimensiuni, de 17 și 18 inch din ianuarie 2016, urmând ca variantele de 19 inch să apară în 2016 și 2017.  Puteți găsi mai multe detalii privind inovaţiile, beneficiile, dimensiunile și etichetarea anvelopelor MICHELIN Pilot Sport 4 accesând www.michelin.ro

UA-38790694-1